torsdag 22. juli 2010

Hormoner på vei ut av kroppen.

Nå er det to uker siden vi kastrerte Leo og mye har skjedd siden da. Til å begynne med var vi veldig frustrerte, for Leo ville ikke slå seg til ro om natta. Han gikk rundt og pep og pep og begynte til og med å skrape på soveromsdøra våres. Så vi satte på han sokker på frambena om natta slik at det ikke skulle bli stygge merker på døra, og i håp om at han ikke skulle klore på døra. Vi unngikk merker i døra, men skrapingen fortsatte. Så vi valgte å la han sove på soverommet sammen med oss slik at alle fikk en god natss søvn.

For et par dager siden følte vi at Leo hadde roet seg noe, han virket ikke så stresset lenger som det han var til å begynne med. Så vi bestemte oss for å prøve å se om han kunne sove på stua igjen. Det gikk faktisk ikke så værst. Han gikk rundt og pep litt men skrapte ikke på døra. Etter en stund roet han seg ned og la seg på plassen sin. Da vakgte vi å ta han inn på soverommet som belønning for at han roet seg. Det samme gjorde vi i natt, men i natt måtte han ligge der litt lenger. Så natt til i morgen prøver vi nok en hel natt. Satser på at hormonene er på god vei ut og han roer seg mer og mer.

Nå får vi snart besøk av Kira, Marion og Morten. Skal møte de på Nordbytjernet, bade hunder og grille. Blir spennende å se om Leo vil bade:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar