lørdag 10. juli 2010

Vi flytter i midten av November.

Nå er det en stund siden jeg har skrevet her, men slik har det lett for å bli på slutten av skoleåret. Og nå er det sommer, sol og ferie (snart) og da blir det sikkert ikke noe mer skriving. Men her kommer det en liten oppdatering.


Det å bygge hus er jammen ikke lett, mye som skal på plass og alt går ikke bestandig etter planen. Men vi håper vi får det som vi vil, tar bare litt tid å få svar på priser på endringer vi vil gjøre. Planen er at vi skal overta huset den 15. november i år. Men jeg har mine tvil da nabo huset skulle vært ferdig i slutten av juni og de holder på der enda. Vi gleder oss sinnsykt mye til å kunne flytte inn og få støre plass. For ikke å snakke om en egen hage også. Det skal bli så sinnsykt godt.


Som sagt tar ting tid, det er en prosess å bygge et hus, selv om alt tilsynelatende er planlagt på forhånd. Frem til nå har det gått sinnsykt sakte. Men nå begynner det å skje ting der. Vi kan faktisk se at det er et hus, og vi ser at det går ann å bo der;) Tak, vegger og vinduer er på plass. Vegger innvendig er påbegynt og det samme er det med ventilasjonsanlegget. Var innom huset en tur i dag og jammen har det ikke blitt gulv i andre etasje og de har begynt å isolere. Da her dere fått en liten oppdatering på hvordan ståa er så langt.


Ønsker alle en riktig fin sommerkveld, vi blogges igjen om ikke alt for lenge håper jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar