søndag 18. april 2010

Treretters hos Rebecca og Greger!

På fredag ble vi invitert til Rebecca og  bGreger på middag, noe vi satte pris på. Der ble vi servert en nydelig treretters middag som Greger hadde sørget for (mens Rebecca hadde ryddet huset). Til forett fikk vi Ministrone al pesto som ble etterfulgt av helstekt entrecote med nydelige grønnsaker til. Og til dessert fikk vi Safran pannacotta. Som dere vet er Safran det dyreste kryddere som fins, og bare kryddere til desserten kom på 250 kroner, og det var ikke mange grammene.

Etter desserten gikk turen over til stuen hvor kvelden fortsatte med noe godt i glasset. Leo var så heldig at han fikk lov å være med på besøk. Og han og Greger har blitt så utrolige gode venner. De løp rundt og rundt i stua, Greger først og Leo etter. Greger kasta diverse leker bortover gulvet, og Leo spolte av gårde for å ta de. For ikke å snakke om da Leo fikk ligge på fanget til Greger og kose seg med et gnagebein som Greger holdt for han.

Hos Rebecca og Greger bor det tre hunder, de var ikke hjemme når vi var der. De var på hyttetur med foreldrene og broren til Rebecca. Og den ene hunden har løpetid, dette merket Leo veldig godt. Så godt at han markerte inne hos de. Så utrolig flaut. Så da måtte jeg vaske gulv også. Litt senere på kvelden kastet han også opp, så da måtte jeg enda en gang vaske gulv. Slik er det å ha en B-vare  hund:)


Vi var så heldig å få sove over, da Rebecca og Greger bor i Holter. Vi fikk sove i annekset deres, og som vanlig når Tim drikker tilbragte han den første timen på do. På morran fikk Leo lov å komme opp i senga å sove. Det sa han ikke nei takk til og la seg godt til rette i fotenden mellom beina mine.

Etter å ha sovet litt til sto vi opp og fikk servert en nydelig frokost også, som gutta lagde (tror det var mest Greger). På morran fikk Greger tlelfon fra gullsmeden om at forlovelsesringen til Rebecca var ferdig. De hadde fått satt inn en svart stein i den opprinnelige ringen som var en alliansering. Så Tim og Greger dro til gullsmeden og hentet den, den var helt utrolig nydelig. Enhver jentes drøm med en stor stein på fingen:)


Vi hadde en kjempe koselig helg med koselig selskap og god mat. Jeg må si det er utrolig hyggelig å komme til folk som er så avslappet, selv når vår kjære hund markerte og kastet opp inne. Det er utrolig koselig å ha besøk av og være på besøk hos folk som er så glad i hunder som Rebecca og Greger er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar