søndag 11. april 2010

Vann er litt morsomt alikevel!

I dag så vi at vår gode venn Vegas gikk forbi leiligheten vår, og da måtte vi jo bare ta en tur ut for å leke med han. Etter at de hadde lekt litt fant Vegas en gammel rakett etter nyttårsaften, den skulle han leke med. Mens Vegas lekte med raketten gikk Leo rundt å snuste, som vanlig. Etter en liten stund gadd ikke Vegas å leke mer med raketten, og la den fra seg. Dette så Leo og fant ut at han måtte jo sjekke hva det var for noe spennende Vegas hadde funnet. Så da gikk Leo bort for å kikke. Dette så Vegas og da skulle jo han passe på leken sin, for det var han som fant den først (nesten som unga på jobben). Da ble Vegas litt sint på Leo og sa fra at denne er min, hold deg unna. Dette likte ikke mamma`n til Vegas, så hun ble sint på han og tok i fra han leken, og kastet raketten i bekken. Da ble Vegas frustrert, og løp ut i bekken etter leken sin. Da sto mamma`n hans bare å måpte, og sier at Vegas liker ikke å bade.

Ikke lenge etterpå kom Tim hjem og fant ut at han skulle se om ikke Leo, som heller ikke liker vann, kanskje ville bade sammen med Vegas. Så han kastet noen snøballer ut i bekken, og fristelsen ble jo for stor for Leo sin del, så det endte med at han også trasket ut i bekken. Og du kan tro det var moro, det var jo så mye som bevegde seg i vannet. Det var bladerog gress for ikke å snakke om alt vannet bevegde seg også. Så da var det bare å stå der da å håpe at han Leo ville komme av seg selv.

En halvtime holdt han på i bekken, da måtte jeg rope på han. Da han var ferdig med å bade gikk jeg for å spyle av han med hageslangen, til og med det var helt greit. Så fra å få en hund som for to dager siden gikk rundt, eller hoppet over alle vanndammer. Har vi nå en hund som vi ikke fikk opp av vannet i dag. Får krysse fingrene for at det fortsetter slik, for rasen hans er jo lagd for å svømme. De skal jo apportere etter endene i vannet når jegeren har skutt dem, de har til og med svømmehud mellom tærne. Etter at jeg hadde spylt Leo fikk han ligge ute i sola, tørke og kose seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar