søndag 17. juli 2011

Mark i rompa og klør i fingra

Klokken sju i går kveld, etter at min kjære har mast i et par uker, dro vi til IKEA og kjøpte skap til å ha inne på vaskerommet. Innen vi var ferdig på IKEA,og Tim måtte kjøre til Ulven for å hente skaper og benkeplate. Og tilbake til IKEA på Furuseth for å ta med dørhengsler og bein, for det var det ingen som sa vi måtte plukke selv, før vi kom til Ulven. Så var klokka halv ti.

Så måtte vi ha litt mat og legge lillemann. Så da ble jo klokka natta før vi fikk begynt. Vi la oss klokka tre i natt og da var vi fortsatt ikke ferdig. Måtte sage til benkeplata og det gjør man ikke klokka tre om natta:)

Så nå holder vi fortsatt på med å fikse og ordne og det ser ikke ut hjemme her akkurat nå. For vi hadde to kommoder inne på vaskerommet der de nye skapene står og de står nå midt i stua. Men det er for en kortere periode så det går bra. Selv om jeg hater og ha det rotete rundt meg.

Slik ser det ut så langt. Innerst ved varmtvannstanken skal vi ha tre skuffer. Men de får vi ikke før på mandag:) I tillegg mangler vi dørhåndtak. Blir bra når vi blir ferdig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar