onsdag 17. august 2011

Besøk av Ellen

I dag har vi hatt besøk av Ellen som er ei god venninne av min mamma. Hun skal være bartender i bryllupet våres. Når hun kom hadde hun med seg en blomst til oss, en liten innflyttningsgave og i tillegg fikk Linus en gave av henne.

Linus fikk en "sangbok" fra Fisher Price. Når han åpner boka så synger den lille larven, som holder boka, sangen som står på den siden. Og vi kan synge med siden teksten står der. Og når larven er ferdig med å synge kan man trykke på 123 knappen, og da teller den noe som er på den siden som er åpen, trykker man på ABC knappen sier den en bokstav til noe som er på siden og så kan man trykke på knappen med de geometriske formene på og da sier den en farge på noe på siden. Eks røde båter:)

Linus ble veldig fasinert av den leken. Egentlig så er jeg ikke så glad i leker som lager lyd, det blir så mye støy. Men denne leken var veldig fin. For det første er det en veldig hyggelig damestemme som synger og det er sanger man kan lære. Og for det andre så kan man velge å ha volumet på det høyeste eller laveste. Dette er nok en leke Linus vil få mye glede av:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar